Web Tasarım Nedir ?

Web Tasarım Nedir ?

Web Tasarım Nedir?


Web Tasarımı nedir sorusundan önce kendimize şunu sormamız gerek! İnterneti nekadar tanıyoruz ?

Artık bu Batman web Tasarım dediğimiz şey evlerimize iş yerlerimize girdi şuan yemek , giyim yani temel yaşam malzemelerimizi ayağımızı atmadan elde edebiliyoruz işte bu yüzden Batman web Tasarım sizlere hizmetini web tasarım nedir sorunu şöyle açıklamak istiyor.

Herhangi bir firma yada kurumsal markanın, kurumsal kimliğinin ve ürünlerinin interaktif dünyada yani internet ortamında yayınlanması ve prezantasyonunu web site denir. Türkiye’de 2014 yılı itibari ile; internette vakit geçiren kullanıcı sayısının hızlı bir şekilde artması ve insanların internet başında geçirdikleri süreler inanılmaz boyutlara ulaştığı için firmalar için ciddi anlamda önemli bir tanıtım aracı olarak ortaya çıkmaktadır. Web tasarım profesyonel çalışma gerektiren ciddi bir iştir, ve bu çalışmaları aşama aşama hayata geçirilmesidir.



Web Tasarım Nasıl Yapılır ?


Web Tasarımın sade olması, karşı tarafa anlatılmak istenenin daha açık şekilde yansıtılmasına olanak verir.

Web tasarımlarında rengarenk olan her şeyden uzak durulmalıdır. Eğer renk kullanılacak ise, birkaç renkten oluşan bir kombinasyon tercih edilerek, bütün sitenin uyumlu çalışması sağlanmalıdır. Bu şekilde web sitenize giren kullanıcılar, daha az yorulur ve sitede uzun vakit geçirebilirler.

Web tasarımları kolay erişim sağlayan şekilde olmalıdır, ancak basit ve özgüvensiz bir tasarım olmamalıdır.

Seo arama motorlarına uyumlu ve optimize edilmiş şekilde hazırlanmalıdır.



Static Web Tasarım



Bir sitesinin içeriği sabit ve güncelleme durumları çok az veya nadirse, statik web siteleri ile altyapı oluşturmak daha verimlidir. Static web siteleri database ve ağır serverlara ihtiyaç duymadığından daha hızlı ve görsel olarak tasarlanabilmektedir.

 

Dinamik Web Sitesi



Static web sitesinin tam tersi olarak, yani yönetim paneli olan güncellenebilir bir web sitesi. Bu tür birweb sitesi hazırlayabilmek için bir kodlama dili bilmek gerekir. Bu .php, .asp, .aspx, .jsp gibi farklı diller olabilir. Ve tabiki bu sitenin çalışabilmesi için kiralanan sunucunun sitenin kodlandığı dili destekleyen bir yapıda olması gerekir.

 

Sizde Gerçekten bir web sitesi sahibi olmak ve profesyonel insanlar ile uygun fiyatlara çalışmak istiyorusanız bize ulaşın.


Tags: Nano Tanıtım , Batman Web Tasarım , Batman Web Site Tasarım Firmaları , Batman Web tasarım şirketleriBatman  kurumsalweb tasarımBatman  web tasarım şirketiwebtasarım Batman , Batman  ucuz web tasarım,  Batman websayfası tasarım, Batman web sitesi tasarımıBatman webtasarım yapmaBatman web tasarım sitesiBatman webtasarım kampanyaBatman web sitesi tasarım programıBatman webtasarim seo, Batman web tasarım ajansıBatman web sitetasarimlariBatman web tasarımBatman web tasarımücretleriBatman web tasarım firmasıBatman tasarımfirmalarıBatman web site tasarımıBatman web sitesihazırlamakBatman web sitesi oluşturmaBatman web sitesiyapmakBatman web sitesi yaptırmakBatman kolay websitesiBatman web sitesi yaptırmak isteyenlerBatman websitesi açmakBatman web sitesi oluşturBatman web sitesitasarla,